Så där då var det klart!

Flyttat hela min blogg (nästan) plus domänet hit till wordpress.Jag kände att jag inte kunde hitta en plattform som passade mig eller så som jag ville ha min blogg.Men efter att ha testat flera portaler så stannade jag här.Alla inläggen är inte kopierade hit men dom flesta är det.I en bild i sidebaren som ser ut så här:

rosaSå klickar du kommer du till alla gamla inlägg och där jag började blogga från första början.Den kommer jag behålla som ett arkiv och det kommer garanterat ta ett år innan jag har fört över allt men den kommer ändå att finnas kvar och klicka in på för att kika igenom även för mig och er.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s