På torsdag

Eftersom att jag är ledig på torsdag och även imorgon så ska jag ta det rätt lungt.På torsdag blir det tjejdag med Sandra.Vi ska bland annat fixa hennes hår.Ny färg med effekt slinga.Ska bli så roligt att få lägga mina händer på ett roligt färgjobb.Är så trött på att leka med blekningar av utväxt jämt.Nu blir det helahåret! 🙂 Dessutom ska jag lära henne hur man faktiskt gör lite olika uppsättningar.Allt för att fröken ska kunna expremintera hemma sedan och öva.large (13)Bild

Själv ska min hårbotten få lugna ner sig ett par hekto innan jag kan göra lite roligare frisyrer.Tror i lätt panik att jag har psoriasis i hårbotten men hoppas bara att det är vädret som gjort att hårbotten ballat ur.Kör med Cutrins schampo fr torr och känslig hårbotten så jag hoppas verkligen att det ger med sig snart.Just nu är det sårigt för att jag kliar mig som fanken och flagnar på köpet.Det är verkligen hemskt.Hoppas som sagt att det ger sig snart.Kan inte säga om det ser bättre ut eller inte…..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s