Birthday party and dinner

Kusinen firades idag med alla vänner.Jag och M käkade även middag med Sandra och Tompa.Hela eftermiddagen bestog av skratt,idiotiska kommentarer och en något mindre smart person som tog saltet istället för kaffet när han skulle koka kaffe.Resultatet blev kaffe med sump i och jag kan poängtera att det faktiskt inte var min kusins verk då han faktiskt kan koka kaffe utan problem.

bf1

 

Till dagens klädsel fanns tjocka strumpbraxor och min skyhöga pumps i sammet.Enda problemet är klackarna som mäter 25 cm höjd så det är lite trixigt att gå i dom.Till det min långa vinterkjol med fickor.Min vita stickade tröja kommer från cubus,ett fynd från i höstas.

bf2

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s