För killar

Förutom att jag har ett stort intresse för att hitta dom perfekta kläderna så har jag rätt bra koll på kläder för killarna också.Troligtvis för att jag vill få brorsans garderob lite hetar.Har lyckats med Hawaii skjortor och bowling skjortor.Måste övertyga honom att han är precis som mig,han vet bara inte det ännu.Lillkusinen på 4 barre hon har fattat att man ska ha blomma på ena sidan av huvudet och vippiga kjolar.Men åter till er kära pojkar här kommer butikera och nätsidorna som har mest för er just nu !
Carlings:
Inte så otippat! Deras utbud är bättre för er killar och nu höstkollektionen som kommit in har gjort att jag nästan önskade att jag var kille (skämt å sido) då man dregglar av att se kläderna.Baseballjack vinröd med vita armar i skinn imiation (dösnygg) sen var det ett par beiga braxor med hängslen som följde med som jag älskade.Skjortorna är riktigt heta och även dom stickade tröjorna har rätt form,färg,struktur.Denna höst slog dom på stort för er killar.Jeansen dom som är så mörkblå att dom nästan ser svarta ut finns även inne i deras butik som är till för att vikas upp.Sortimentet kan variera från butik till butik men det här är mera ”basen” av vad dom flesta ska ha inne.
Jack and Jones:
Här kan du hitta en del skjortor och jeans.Lite tröjor med schyssta tryck går att hitta också.Vet man vad man letar efter blir det lättare att gå igenom deras butik.Oftast har dom hyggliga baseballtröjor och tshirts.
New Yorker:
Butiken som ständigt har nya prylar inne.Jag som tjej hittar alltid något som passar utan prblem och här har även killsidan ett jättebra utbud.Här kan du hitta både baseballjackor,jeans,skjortor,tröjor.Bandanas och sneakers.Här finns det mesta och till bra priser.
Sivletto:
Här snackar vi ren polerade rockabilly kläder för er grabbar.Här hittar du även pomada! Finns som butik på söder i Stockholm men också på nätet: sivletto.com
Rumble59:
Skriker både ren rå rockabilly och psycobilly.Tysknätsida som har det mesta till och med bowlingdojjor om man nu diggar det.Lite dryg hemsida som man får knappa runt lite på om man inte kan tyska så går det att byta till engelska.Frakatar över hela världen om jag inte minns fel.Rätt hyggliga priser.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s