Värmen är äntligen här

Nu när värmen äntligen har kommit så åker alla skor fram och dom fina klänningarna dammas av.Nu kan man ju spatsera omkring med pumps och klänning utan att frysa röven av sig som man fått göra under vintern,jag ofrade mig faktiskt i vintras flera gånger,enbart för att ha mina fina klänningar.Även om det mesta dels var jeansen på och femton par långkallingar med smurfarna på,rätt sexigt!
Pajjade mina raybans i vintras,sög men dom var helt mos.Levt med ett par i plast rätt coola men asså näää inte jag,fungerade inte riktigt i förhållandet med plastbågarna.Idag köpte jag nya raybans aviatiors men det sveeed å andra sidan lever dom säkert i fem år som dom förra och om jag är mera försiktig (vilket jag ska bli,köpa hårt fodral) så kanske dom tänker leva ännu längre och inte gå en lika fet död till mötes som sina föregångare.
Mitt projekt näta vecka är att köpa ögonbryns färg,mina är ju typ transparenta,kanske därför det ser ut som jag inte har några (nope dom är typ borta helt) så kanske kan få fram ett par schyssta med lite färgelifärg.Who nows…. kanske också får tag på le färgbomb också som taskigt nog var fet slut igår så fick nöja med en tub som inte räcker mera än 1 ½ gång.Önskar att färgbomberna gjordes i 10 liters dunkar.Skulle lätt köpa en då.
Varför blir inte mitt hår som jag vill när jag lockar?? Jo för det är elakt och vill inte lyssna alls.Jakten på den perfekta röda färgen till läpparna fortsätter……
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s