Kanske i annan färg

Jag har en förkärlek till färgen svart sedan minst tio år tillbaka.Jag har nästan alltid något svart klädplagg på mig eller är helt svart klädd.Jag tycker om mörka dova färger som blått,grönt,lila.Men iår tänkte jag (om jag kommer till handling) köpa en gul klänning eller en ljust rosa med hawaiitryck eller varför inte körsbär och döskallar.Vem vet.Jag är lite sugen på det.Meeeen det där men är stort.Kommer jag använda den fina klänningen trotts färgen? Kanske om jag har svart skinnpajj och skyhöga svarta pumps.Inte utan svart.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s