Möte-jobb

Idag kickstartar jag dagen med ett möte innan träning och jobb! Fullrulle kanelbulle under dagen.I löve when my hair is big and fluffy! Önskar jag var lika duktig att göra mitt hår vågigt som jag är på att fixa andras hår.Får öva mera på mig själ helt enkelt.Jag är ganska smart (som säkert alla andra när det 10 min sen gå till fest) kör på säkra kort inom make up och hår.Antingen röda läppar eller faktiskt håll i er…..mörk lila,älskart! Och fet eyeliner! Håret får antingen en bumpit i luggen och en hästsvans eller om de är riktigt ostyrigt och jag har haft samma frilla som på bilden blir det bumpit,bandana och snurrar upp lockarna och fäster med hår nålar.Eller puffar till och sprayar.För mig tar sminket o håret max 5 minuter.
Kläderna är ju det jag får panikångest av ibland när jag ska välja.Brukar alltid försöka lista ut vad för typ av escapader det blir.Någon av mina fina klänningar med klockad kjol,pennkjol eller midje höga jeans.Oftast har jag plockat ihop så allt i min garderob har kompisar,smycken=bara hoppa i kläderna och dra.Taadaaah! Alltid stört skönt med färdig planering.
Jag är max hemma 30 min innan jag drar iväg igen vilket gör att jag redan fixar allt i förväg så det bara är att swiiischa fram innan man drar igen.Antar att jag inte är ensam,garanterat 😉bimbo
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s