En ny dörr

Idag kommer mitt liv ta en vändning och troligtvis bli lugnare från nu och framåt ett tag.På ett sätt är det jättetråkigt samtidigt som det ska bli skönt att få mera tid över till annat än att bara jobba hela tiden.Kommer kunna att  umgås med vänner,gå på bio.Kunna göra saker helt enkelt.Men samtidigt kommer det bli konstigt att helt plötsligt få mera tid över till andra saker.Men som jag ser det nu ur mitt egna perspektiv så kommer det att vara bra för mig att bara kunna vara och slippa den stressen som jag har haft det senaste året.
När gamla broar rivs så byggs nya upp med nya möjligheter.Så jag hoppas och tror att det här bara är början på nnågot som är bra som kan förändra och hjälpa mig framåt.En ny möjlighet.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s