Bumpits

Ramlade ner i min brevlåda idag med ett annt paket som är ännu roligare! Men dom sakerna ska jag visa imorgon 🙂
Åter till Bumpits! Ser ut som 3 kantiga konstiga halvmåneformade (bättre ord….) kamar.Två små och en stor fanns i mitt paket.Med instruktioner på hur man gör och hur man ska sätta fast dom.Det var inga problem alls.Man tar en passé (civiltspråk: en bena) i detta fall luggen.Jag har sluppit tuppera mitt hår och hoppas jag slipper det här efter.
 11

Väldigt bra beskrivning på engelska.Lite lätta stav feel men det går att förstå och det står även att man inte ska äta (!!!!) dom så nu vet ju alla det!
På bilden nedan så ser ni min vanliga lugg med tuppering och spray.Trassligt of doom när man väll ska ta och reda ut det och det blir inte speciellt snyggt även om man har 2 min extra att pilla på den.
12

Väldigt bra beskrivning på engelska.Lite lätta stav feel men det går att förstå och det står även att man inte ska äta (!!!!) dom så nu vet ju alla det!
På bilden nedan så ser ni min vanliga lugg med tuppering och spray.Trassligt of doom när man väll ska ta och reda ut det och det blir inte speciellt snyggt även om man har 2 min extra att pilla på den.13 14
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s