Det regnar ute

bep

Usch! Det regnar ute.Min frilla har blivit platt pga regnet.Mascara glömde jag imorse så knallar omkring med vattenfast kajal.Seeg dag idag.Känner verkligen att det är segt och allt går sakta.Okej våren är här MEN det finns ingen sol ute.Hade hoppats på att få sitta ute i solen efter jobbet.

 

 

Men som det ser ut nu så får jag och kompaniet sitta inne och ta en kaffe.Alla cafèr är garanterat överfulla nu för regnet.Får dra till södra sidan brukar vara liite mindre folk där och bättre cafèr.Platt lugg och bandana,samma frilla som igår men mera mosad.I helgen hoppas jag det ska vara sol och varmt för jag vill ha lockar och kjol på mig.Gärna höga klackar 😉

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s