Bad hair day tips

Dålig hår dag? Går inte att platta,locka eller ens göra en tupering? Känner du igen dig? Klart du gör! ALLA har vi dålig hår dagar.Mina brukar inträffa i mitten på veckan eller innan arbetsveckan är slut och någon jävel ringer och skriker nu måste vi ses! Men jag har löst mina dåliga hårdagar på tre olika sätt.Jag börjar med mitt första tips.Som funkar bäst till vardagen.
Bandana.En av dom 3 magiska sakerna.Alla borde äga minst en.Rockabilly brud som trendslav.Man kan verkligen göra flera olika frisyrer med dessa och dölja både skatboet och det flottiga håret.Borste,bandana,hårnålar och ev spray är det enda du behöver.Bilderna nedan visar lite olika stilar.bandanaBild
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s