Cream cup & Omega matte

Snubblade förbi MAC disken på åhléns innan jag skulle möta upp mitt moraliska stöd som skulle med mig när jag vaccinerades då jag är livrädd för sprutor,kan svima,har hänt.Klarade mig med nöd denna gånng.Åter till ämnet! Jag har länge varit på jakt efter 1. nude rosa läppstift till vardags och som allround färg till läpparna då jag inte vill ha neonrosa/oranget eller lila/blått och rött på läpparna.Kände att jag vill ha ett neutralt och voilá tjejen trollade fram ett gäng färger och jag hittade rätt i cream cup.Kärlek,sitter fint och glider på bra med bra hållbarhet.
Det andra en gråbun rouge/skugga för att kunna shadda (skugga) konturer i ansiktet och plocka fram kindbenen.Och jo vi hittade en som passade ä’nnu bättre! Omega matte tills döden skiljer oss åt ❤ nästa=”” gång=”” blir=”” det=”” faktiskt=”” en=”” highlighter=”” till=”” mig.jag=”” är=”” spökvit=”” men=”” det=”” finns=”” garanterat=”” ett=”” hos=”” dom=”” som=”” jag=”” kan=””>
Sen var jag glatt överrraskad av deras extremt bra kundservice och dessutom att dom lyssnar och kommer med förslag på toner men också tips på hur man kan sminka med produkten och hur man ska använda den.Personalen är kunnig.Jag kände mig som en prinsessa.Med tanke på hur välkommen jag kände mig och hur bra personalen var så har dom skaffat sig en ny kund som är inte bara nöjd med servicen utan även produkterna.Bästa stället och sminket.I will stay even after my death! <>mac
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s